Ezen is túl lennénk. Lezajlott az EP választás. Az eredmény még nem ismert, de felmérésekből már lehet tudni, hogy a Fidesznek nagy esélyt jósolnak a "nagyok". 22-ből 16-17 helyet. Nem is tudom. Néztem én ezeket a listákat. Már hogy kik vannak jelölve a posztokra.

Válogatás nélkül... Morvai Krisztina, jogász, aki perelte az Auchant. Kérdés, hogy a politikához mit ért, hisz itt is független marad a Jobbiktól, és tudomásom szerint eddig sem volt része a politikának.

Vagy ott van Habsburg György. Kiszel Tüncivel szépek lennének. Szemöldökharc. :-P De hogy nem bíznám rá az országügyek intézését, az tuti.

 

 

 

Szerintem tök cukik :-D

 

 

 

 

 

 

Esteleg az LMP listásai? Hát elnézést, imádom Lovasi Andrást, tényleg, hatalmas zenész és író, meg miegymás, de miééééért adja a nevét egy ilyen politikai cécóhoz? Mondjuk itt a pártnál több dolog is hibádzik nekem: ugye maga Lovasi, vagy Cserhalmi György, ismert színész, esetleg Fullajtár Andrea színművésznő, de a kedvencem mégiscsak Malya Carmen, akiről a következő "életrajz" van a neten: ő volt az elnöke a Közép-magyarországi BIOKULTÚRA egyesületnek 2003-2007 között!!! Elképzelem őt Brüsszelben, ahogy magasztosan mesél az "alojevera" hatásáról...

Na mindegy :)

Bruce Lee ugye. Kis video-ízelítő:

https://www.youtube.com/watch?v=x-fZ6tJGJ6g

Ez a nem semmi... Tessék végignézni és irigykedni :P

Asszem mostanra ennyi, holnap kielemzem a boldog nyerteseket :) 'éjt

Címkék: politika választás habsburg kiszel ep brucelee

A bejegyzés trackback címe:

https://impish.blog.hu/api/trackback/id/tr21170157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása