Sajtháború és jogesetek...

 2009.06.09. 09:45

Te jó úristen… Hiszti volt a penimarketben a sajtért. Ez volt az EP választási eredmények mellett a vezető hír :) A vicc az, hogy egy inadavideós videóban jól látszik, ahogy egy „napsütötte” hölgy szépen kihasználja, hogy az egész bolt csak azzal foglalkozik, hogy a sajttal mi van. (Eladók és vásárlók egyaránt) 550 forint volt egy kiló sajt. Hozzátenném, hogy a teszkóban általában 900-1000 forint az akciós… Ez legalább olyan vicces, mint amikor a város szélén lévő benzinkút miatt állunki a belvárosi dugóban 3 órát, mert ott kint a világ végén 2 forinttal olcsóbb a benzin. Soha senki nem számolja ki, hogy míg odaér,addig elpöfög 1,5 liter benzint? Az mondjuk 400 forint. Ha tök üres a tank (40 literesnél) 80 forintot nyersz a bolton :D Sok idióta :)

Itt a fent említett videó linkje: Nézd 4:42-4:48 között…

 

http://www.indavideo.hu/video/Sajtlaz_a_Pennyben

 

Más. Jogot is tanulok a suliban.

Ez eddig rendben is van. Sokak vizsga helyett házi dolgozatot írtak. Egyik srác kitért arra, mi a baj a magyar jogszabályokkal (elég sok van egyébként, de ezt mindenki tapasztalja)

 

Ami különösen tetszik, hogy ha túlkapóan lépsz fel a támadóddal szemben, akkor te vagy a bűnös.

 

Példák (Barátokköztös szereplőkkel a könnyebb megértésért..)

 

Botond betör Kingához az éj leple alatt. Kinga nem alszik, kimegy a ricsajra. Botond megijed, és belevágja a 7 cm-s pengéjű bököjét. Ha Kinga valamilyen oknál fogva ESETLEG veszélyben érzi az életét, és felkapja a konyhakést, ledöfi, hoppá!!! Kinga késének pengéje 8 cm felett van, ez túlzás! Irány a börtön….

Vilibá’ és Laci összevesznek a kocsmában. Vili megtámadja Lacit, de Laci is visszaüt. Az a baj, hogy bár őt támadták meg, Laci kap súlyosabb büntetést, ha Orsi unszolására egy évig karatézott. (mert így neki előképzettsége van verekedésből ugyebár)

Magdi nénit megtámadja féltékenységből Klaudia. Magdi néni megvédi magát, jönnek a rendőrök, ejnye-bejnye, Magdi néni! Maga 95 kiló, Klaudia meg 70! Súlyfölényben van! Azért ezt mégse kéne…

Miklós betör Imiékhez. Kezében fegyvernek látszó tárgy. Imi megijed, előkapja hát ő is a gázpisztolyt. Miklós fenyegetőleg eldurrant egy rózsapatront, mire Imi úgy megijed, hogy ő is lő. Szegény Miki… Hisz az ő pisztolya csak játék! Bezzeg Imi megsebesítette Mikit…

Hát, így hirtelen ennyi jutott eszembe. De ha valakinek van tudomása még ilyenekről, jelezze nyugodtan. 

Címkék: jog hülyeség sajt pennymarket

A bejegyzés trackback címe:

https://impish.blog.hu/api/trackback/id/tr291173201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása